" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

 

 

Groepsaccommodatie De Weefkamer ( 18 - persoons + 4 baby's ) 


Groepsaccommodatie  De Weefkamer is nieuw sinds mei 2019 , het biedt veel comfort voor familie weekenden, reünies , rustmomenten of actieve weekenden, kortom voor een gezellig samenzijn tot 18 personen. 

Handig : De Deale oftewel de gezamenlijke ruimte van de Weefkamer met de zichtbare oude gebinten is heerlijk koel in de zomer, hier kun je fijn samen eten met 18 personen. Ook een prettige bijkomstigheid ; je huurt het hele complex en je bent een heel weekend samen maar je kunt je ook lekker afzonderen in je eigen verblijf ( De Mantelpot of Het Borchhuus of de Weefkamer ). 

De 3 woningen zijn geschakeld aan elkaar met in totaal 9 slaapkamers, 3 badkamers en 3 keukenblokken. Je hoeft niet buitenom om bij elkaar te komen, via een gangetje kom je bij elkaar in de gezamenlijke ruimte. Het samen koken en eten doe je op de Deale. Het is in zoverre geoutilleerd  dat je er prima kunt samen eten, koffie drinken e.d met 18 personen. 

Badlinnen en keukenlinnen is allemaal inclusief. Het bedlinnen ligt klaar op de bedden. Wij rekenen geen borg , ervan uitgaande dat eventuele schade aan ons wordt gemeld. 

Buiten heb je een ruim terras ( meerdere terrassen zelfs ) en er is veel spelerij voor de kinderen. Je kunt de omgeving verkennen middels scooterverhuur of fietsenhuur. Wij beschikken o.a. over een voetbaltafel en tennistafel, deze staat overdekt zodat bij regenachtig weer ook gespeeld kan worden.  

Een leuke activiteit op ons erf is het buitenkoken op een vuurschaal / driepoot met Brogrács pan. Wij hebben mooie arrangementen samengesteld voor uw groep om een mooi gerecht te gaan bereiden.  

Bij uw aanvraag: 

Als u een aanvraag doet  voor een periode hebben wij o.a nodig voor een prijsopgave:

Uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Het aantal personen : hoeveel volwassenen, kinderen en/of baby's.  Leeftijd oudste persoon en jongste persoon. (wij laten wij geen jongeren of sportclubs e.d. toe in de groepsaccommodatie )

De optie / prijsopgave is normaliter altijd 48 uur geldig (2 dagen) tenzij in goed overleg een langere optie periode nodig is. Dit is dan maximaal 4 dagen.  

NB:  Onze groepsaccommodatie is geschikt voor families, vriendenweekenden,  echter niet voor speciale feesten waarbij u graag meer mensen op het erf wilt uitnodigen. Daarvoor zijn in de regio veel goede zalen en / of cateraars te huur. Onze groepsaccommodatie is geschikt tot 18 personen + 4 baby's en dusdanig ook geoutilleerd naar het aantal stoelen, inpandige servies, bestek e.d. 

Veelgestelde vragen :

Hoe laat is de aankomsttijd en uitcheck ?   Weekend : vrijdag 15:00 - zondag 18:00, Lang weekend: vrijdag 15:00- maandag 10:00 , Midweek : maandag 15:00 tot vrijdag 10:00 en Week :  van 15:00 tot 10:00 met aankomst op maandag of vrijdag. Als u eerder vertrekt wordt er geen korting of restitutie gegeven.

Mogen er huisdieren mee ? Omdat wij graag rekening willen houden met gasten die na u komen (allergiën)  laten wij geen huisdieren toe en vinden wij het fijn als u voor uw huisdier voor een goede oppas zorgt. 

Kinderen: Wat is er voor kleine kinderen aanwezig? Wij beschikken over 4 campingbedjes volledig met bedlinnen,matrasje en het beddengoed , deze kunt u huren á €7,50 per stuk (incl bedlinnen) . Er zijn 4 kinderstoelen , en 2 hoge peuterstoelen. Een staafmixer voor de baby hapjes en  2 aankleedkussens. Voor de oudere kinderen is buiten veel speelmateriaal zoals skelters, trampoline e.d. 

Boodschappen: Via  https://bredevoort@spar.nl kunt u boodschappen laten bezorgen , boven de €50 is bezorgen gratis. Jumbo Aalten heeft een Pickup Point en bezorgt ook. AH is ook in Aalten  echter zij bezorgen niet. Eerstgenoemde 2 moeten echt minstens 3,5 dag vooruit gepland worden voor bezorging ivm drukke bezorgpieken in het weekend. 

Inventarislijst :  Inventarislijst%20%20De%20Weefkamer.docx 

Indeling slaapkamers : 

Appartement 1 Weefkamer :
Beneden:

Slaapkamer 1:  1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 2:  1x 2-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel

Appartement 2 Mantelpot :
Beneden:

Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel

Appartement 3 Borchhuus :
Verdieping:

Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 8: 1x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel

Faciliteiten: Televisie (3x ) , Radio, CV, Wi-Fi, Keuken (3x) waarvan 1 inductie en 2 electrisch, Koelkast (3x) Diepvries (2x) Combi-Magnetron (2x) Oven (1x) Vaatwasmachine (3x) BBQ ( 2 Weber BBQ's  te huur ) , Wasmachine (3x) 

Dekbedden (4-seizoens) en kussens zijn aanwezig , alle bedden zijn 200 cm lang. 

Outdoor : Ruime tuin inclusief tuinmeubelen , trampoline , speeltoestellen, vuurkorf en vuurschaal op aanvraag te verkrijgen, zandbak ,nestschommel, diverse skelters en traptractors. Volleybalveldje / badminton veldje / grasveld / weiland aanwezig. ( voor kubb of jeu de boules ) 

Indoor: Tafeltennistafel en voetbaltafel 

Prijzen zijn exclusief : 

Toeristenbelasting : € 1,35 p.p.p.n

Eindschoonmaak :  €125,-

Bedlinnen per persoon: €5,-

Energie: 

mrt-okt €25 per nacht

nov-feb €40 per nacht 

*****  Wij verhuren niet aan voetbal, sport of  jeugdclubs, studenten en groepen jonger als 26 jaar.  ***** 

Bepaalde periodes buiten de schoolvakanties zijn bespreekbaar qua aankomst / vertrek datum. U krijgt dan een prijsopgave van de gevraagde periode.   
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram